tag:blogger.com,1999:blog-7816558699870211353.post2337543129785370691..comments2023-09-13T13:46:12.033+02:00Comments on De Turkserecepten: LOEMPIA/CiN BOREGiAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00876887565122141257noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7816558699870211353.post-62952711708095635902008-10-15T13:30:00.000+02:002008-10-15T13:30:00.000+02:00Ellerine sağlık bir kaç kere dışarıda yediğim ve ç...Ellerine sağlık bir kaç kere dışarıda yediğim ve çok beğendiğim bir börek, tarifini arayacaktım sende buldum sevindim.<BR/>Sevgiler,<BR/>Melek...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7816558699870211353.post-58194087156059145872008-10-15T11:42:00.000+02:002008-10-15T11:42:00.000+02:00İçinde yok yokmuş,ellerine sağlık:)Sevgiyle.İçinde yok yokmuş,ellerine sağlık:)<BR/><BR/>Sevgiyle.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7816558699870211353.post-39522931384550738472008-10-13T05:20:00.000+02:002008-10-13T05:20:00.000+02:00Bizim yufkalara hic benzemiyor.Onlar hamuru nisast...Bizim yufkalara hic benzemiyor.Onlar hamuru nisastayla yapiyorlar,daha once tarifini bulmustum ama hic deneyememistim.Bana hatirlatmis oldun:)<BR/>ziyaretin icin tesekkurler<BR/><BR/>200g un<BR/>50g nisasta<BR/>1yumurta<BR/>bicagin ucuyla tuz<BR/>yarim litreden az su<BR/>pisirmek icin sivi yag<BR/><BR/>Yapilisi:<BR/>Bu malzemeleri cirpin yumusak bir hamur elde edin(lokma hamuru gibi).<BR/><BR/>Kepceyle malzemeden alin kizgin yagda sac ekmeyi gibi pisirin(az pisirin, beyaz bir gorunumu olsun.soguduktan sonra kullannabilirsiniz..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00876887565122141257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7816558699870211353.post-81676454282572414202008-10-12T19:41:00.000+02:002008-10-12T19:41:00.000+02:00EMELCİM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ BU BÖREKLER CANIM,ELLERİNE...EMELCİM,ÇOK GÜZEL OLMUŞ BU BÖREKLER CANIM,ELLERİNE SAĞLIK,ÇİNLİLERİN YUFKALARI BİZİMKİLERE BENZİYORMU?...SEVGİLERegelihttps://www.blogger.com/profile/10295422360501132026noreply@blogger.com